Анеґдоти
|
|
stas2855 | Дата: Пятница, 2006-07-14, 10:49 PM | Сообщение # 41 |
![stas2855](/avatar/12/9754-975914.jpg) УчасНечЕг
Статус: Offline
| Письмо из детского спортлагеря: "Дорогие родители, живу я хорошо. Вчера у нас были соревнования по боксу. Зубную щетку, пасту и другие ненужные предметы высылаю домой".
|
|
| |
stas2855 | Дата: Пятница, 2006-07-14, 10:49 PM | Сообщение # 42 |
| ну всьо кароче думаю на початок хвате
|
|
| |
stas2855 | Дата: Суббота, 2006-07-15, 6:12 PM | Сообщение # 43 |
| Люди не стісняйтесь пишіть свої анеґдоти
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 8:49 PM | Сообщение # 44 |
Лейтенант
| Маленька дочка з мамою на пляжі. -Мама, а чому у дяденек в плавках щось є, а у тебе немає? -Доча, вони там гаманці ховають. -Мама, а чому у одних більше, а у інших менше? -Ну, одні багатше, інші бідніше... -Мама, мама, а он той дядечко на тебе дивиться і багатіє
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 8:50 PM | Сообщение # 45 |
Лейтенант
| Зараз вам анегдоти напишу!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 8:50 PM | Сообщение # 46 |
Лейтенант
| Дружина говорить чоловікові: - Горілку, сік, м'ясо - посмажиш на сковорідці. Чоловік спажіваєт: - Горілку те навіщо? Ж: Ти з своєю горілкою всі мізки пропив - я ж говорю: Ось шматок м'ясо - посмажиш на сковорідці
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 8:51 PM | Сообщение # 47 |
Лейтенант
| - Запам'ятай, синок: розумна людина завжди у всьому сумнівається. Тільки повний ідіот може бути в чомусь абсолютно упевнений. - Ти в цьому упевнений, тато? - Абсолютно
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 8:54 PM | Сообщение # 48 |
Лейтенант
| вибачте за неправильність змісту.Буду писати правильно. Слідуючий анегдот: Отець синові: -Синок, ми з мамою зараз усамітнимося в спальню, а ти поки пограй і нас не турбуй! -А цукерочку?! -Яку ще цукерочку? -А ось сусід дядько Леша мені завжди дає!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 8:57 PM | Сообщение # 49 |
Лейтенант
| Щераз вибачаюсь за неправильність. Слідуючий анегдот: Телефонний дзвінок, трубку бере дитина. Пошепки: - Алло? - Здрастуйте, а тато вдома?Дитина тихо-тихо: - Так, але він зайнятий... - А мама будинку? - Вона теж дуже зайнята... - А ще удома хто-небудь є? - Дядечки міліціонери і пожежники... - Ну поклич хоч би їх! - Не можу, вони теж дуже-дуже зайняті... - Господи, та чим же вони всі такі зайняті?! Дитина все тим же шепотом: - Вони мене шукають...
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:01 PM | Сообщение # 50 |
Лейтенант
| У ніч перш ніж йти зустрічати дружину в пологовому будинку чоловікові снитися кошмар, що підходить до нього окушерка і говорить що у нього народився двухглавий негретенок, ну він прокидається в холодному поту, вранці йде в пологовий будинок і весь час згадує свій сон, до нього підходить окушерка з дружиною: -Поздравляю, у вас хлопчик, але негр, але... -Що двухглавий???? -Ні, що ви, нормальна дитина. -Фу, а то я вже злякався!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:03 PM | Сообщение # 51 |
Лейтенант
| Внук питає діда. -Тобі руку на війні відірвало? -Да внучок. -А як це трапилося? -Коли у військкомат тягнули.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:07 PM | Сообщение # 52 |
Лейтенант
| Внук питає діда: -Дідо, розкажи про війну. -Одного разу, внучок, оточили нас фашистські недолюдки і в полон захопили. Побудували всіх в одну шеренгу і веліли на первий-второй розрахуватися. Всіх перших розстріляли, а другим наказали один одного в попку мати... Да-а-а... -Діда, а ти? -Розстріляли мене, внучок, того дня!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:18 PM | Сообщение # 53 |
Лейтенант
| Дружина - чоловікові: - Дорогий, це ти вчора годував наш собаку? -Так, я. -Ти годував - ти і закопуй!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:19 PM | Сообщение # 54 |
Лейтенант
| - Куди нам повісити цю картину? - питає чоловік. - Ось на цю стіну, - відповідає дружина. - Молоток і цвяхи - в ящику. Бинти і йод - в аптечці.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:21 PM | Сообщение # 55 |
Лейтенант
| У парку молодий тато штовхає коляску, в якій плаче дитина, і весь час повторює: -Спокійно, Федя! Заспокойся, Федя! Мимо йде старенька і помічає: -Дитина вас не чує, краще візьміть його на руки. На що отець відповідає: -Бачте, Федя – це не він, Федя – це я!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:23 PM | Сообщение # 56 |
Лейтенант
| -Запам'ятай на все життя, синок, жінка майже безпорадною буває тільки тоді, поки у неї не висохли нафарбовані нігті.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:24 PM | Сообщение # 57 |
Лейтенант
| Вночі дружина прокидається від звуків, що доносяться з кухні, і розштовхує чоловіка: -Прокинься! У будинку злодій, він зараз доїдає рагу, що залишилося від вечері! -Лягай і спи далі, - відповідає чоловік, - а вранці я його поховаю.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:25 PM | Сообщение # 58 |
Лейтенант
| Мама питає сина: -Що ти робитимеш, поки я ходитиму по магазинах? -Гратиму з нянею або залізницею, - відповідає син. - Залежить від того, що вибере собі тато.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:27 PM | Сообщение # 59 |
Лейтенант
| Чоловік і дружина збираються в гості. Дружина: -Якби ти тільки знав, дорогий, як мені не хочеться йти до цих Макдауелам! -Що ти! - відгукнувся чоловік. - Уяви, як вони зрадіють, якщо ми не прийдемо. -Так, ти маєш рацію. Треба йти.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:31 PM | Сообщение # 60 |
Лейтенант
| Дитина ніяк не хоче заснути. Дружина говорить чоловікові: -Може, мені йому що-небудь заспівати? -Ну навіщо ж так відразу.Спробуй з ним спочатку по-хорошому.
|
|
| |