Анеґдоти
|
|
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:32 PM | Сообщение # 61 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Загс, весілля, стоїть багато машин, поряд натовп народу. Мимо йде мужик з малюком. Той питає: -Тато, тут когось переїхали? Тато, відчужено: -Ну можна і так сказати...
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:39 PM | Сообщение # 62 |
Лейтенант
| Чоловік з сином у могили тещі. Хлопчик питає: -Тато, а навіщо на могилі бабусі така велика плита? -Щоб вона не вилізла, синок.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:40 PM | Сообщение # 63 |
Лейтенант
| Психолог питає у пані: -Ви були заміжній? І скільки у Вас дітей? -П'ятеро. Двоє від першого чоловіка, двоє від другого, а один особисто мій.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:44 PM | Сообщение # 64 |
Лейтенант
| Мати говорить отцеві: -Здається, у нас скоро буде дитина. -Ти що, мати, на старості років з розуму з'їхала? -Я - ні! Ти подивися на нашу 13-ти літню дочку.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:44 PM | Сообщение # 65 |
Лейтенант
| Двері розчиняються і в кімнату вбігає хлопець: -Здорово, тато! Отець сидить у комп'ютера, не повертаючи голови питає: -Ти де бовтався? -В армії, тато...
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:46 PM | Сообщение # 66 |
Лейтенант
| Мужик прийшов з роботи. Вирішив попити чайку, шукав, шукав заварку, не знайшов... Питає у дружини: -Мила! Ти не знаєш де у нас заварка? Я всю кухню обшукав... Дружина: -Да ти вічно нічого в будинку знайти не можеш! Заварка в шафі, третя полиця справа, в коробці з-під цукру, з написом сіль!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:47 PM | Сообщение # 67 |
Лейтенант
| Дружина приїжджає з курорту з маленьким сином. Збуджена великою кількістю пережитих вражень, ходить і захлинаючись, говорить чоловікові: -Як нудно ми з тобою живемо! Адже навколо сила-силенна цікавих людей! Ось я на морі познайомилася із справжнім Героєм Росії! Син бурчить: -Ага, герой-герой, а один спати боїться!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Пятница, 2008-01-11, 9:48 PM | Сообщение # 68 |
Лейтенант
| Будуть ще потрібні напишіть
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 6:57 PM | Сообщение # 69 |
Лейтенант
| Чоловік приходить з роботи і говорить дружині: -Збирайся! У театр йдемо! Вона з радістю і подивом питає: -В який? У великий? -Не турбуйся, помістишся.....
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:00 PM | Сообщение # 70 |
Лейтенант
| У зоопарку: -Тато! Дивися, яка страшна мавпа сидить! -Молодец синок, добре що нагадав! -Мама просила до обіду не спізнюватися!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:04 PM | Сообщение # 71 |
Лейтенант
| Приходить дочка додому: -Мама, я три гривні знайшла! -Струси із спідниці солому, я в твої роки більше знаходила, і ніколи матері не бреши.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:08 PM | Сообщение # 72 |
Лейтенант
| Приходить хлопчик з садка весь поцарапаний, батьки йому: -Синок, що з тобою? -Хоровод в садку водили,-відповідає хлопчик. -А чому ти поцарапаний? -Так ялинка велика, а група маленька.
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:09 PM | Сообщение # 73 |
Лейтенант
| -Мам, а мам!!! А чому наш тато під ліжком сидить? -Тихо, дочка! Тато в будинку господар - де хоче, там і сидить!!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:11 PM | Сообщение # 74 |
Лейтенант
| -Ну ти ідіотка! -Звісно ідіотка!Вийшла б заміж за генерала, була б генеральшею!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:15 PM | Сообщение # 75 |
Лейтенант
| Народився в сім'ї хлопчик. Зібралися родичі, обговорюють: —Дивися як ніжками перебирає!Буде спортсменом. —А ручками-то загрібає!Буде бізнесменом. —Дивіться, дивіться! Обкакався і сміється!Значить буде президентом!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:18 PM | Сообщение # 76 |
Лейтенант
| Мужик прокидається з похмілля, голова тріщить. Гострий напад нудоти, він кидається до туалету. Маленька дочка, що спостерігала процес, вимовляє вчительським голосом: -Тато,ну хто ж так какає!
|
|
| |
DemonicDiablo | Дата: Суббота, 2008-01-12, 7:19 PM | Сообщение # 77 |
Лейтенант
| Купує мужик презервативи. Бачить у продажу тільки білі, чорні і смікки-маусом. Думає: білий-банально, з Міккі-маусом-по-дитячому, купив чорні. Через 9 місяців народилося у нього негреня. Підріс, питає отця: -Тато, чому ти білий мама біла, а я чорний? -Радій синок, що ти не Міккі-маус.
|
|
| |